Ohodnocovanie dlhových cenných papierov v podmienkach nestability finančných trhov - Markovič, Peter, 1974-
Kategoriálne vymedzenie dlhopisu. Výnos do doby splatnosti a diskontná sadzba. Tradičná technika ohodnotenia dlhopisu. Vymedzenie nestability finančných trhov. Trhová cena a výnos do splatnosti vybraného štátneho referenčného dlhopisu - ŠD 188. Stanovenie alikvotného úrokového výnosu a miery výnosu do splatnosti ŠD 188.