[Vybrané kapitoly z podnikania v malých a stredných podnikoch] - Andrejčíková, Mária
Recenzia na publikáciu s názvom „Vybrané kapitoly z podnikania v malých a stredných podnikoch“, ktorá poskytuje výstižné informácie nevyhnutné pre oboznámenie sa s problematikou podnikania v malých a stredných podnikoch. Je rozdelená do ôsmych kapitol. Prináša všestranne využiteľné poznatky a môže slúžiť ako učebný materiál k predmetom zaoberajúcim sa problematikou podnikania malých a stredných podnikov v podmienkach Slovenskej republiky.