Východiská transformácie podnikania fyzickej osoby na s. r. o. - Kolembus, Anton
Po určitom období vývoja podnikania, náraste podnikateľských aktivít stojí podnikateľ, fyzická osoba (živnostník), často pred rozhodnutím zmeniť právnu formu podnikania na obchodnú spoločnosť, najčastejšie na spoločnosť s ručením obmedzeným . Dôvody transformácie podnikania fyzickej osoby.