Životné minimum a jeho vplyv na príjem zamestnanca - Válek, Juraj, 1981-
Zmena výšky životného minima od 1. júla 2012. Porovnanie výšok životného minima platných v roku 2011 a 2012. Zmena hranice povoleného príjmu občana so zdravotným postihnutím. Príspevok za opatrovanie fyzickej osoby s ťažkým zdravotným postihnutím. Zvýšenie rodičovských dávok v závislosti od životného minima. S výškou životného minima súvisí aj daňovo odpočítateľná položka.