Kritická analýza dohledového uspořádání na finančním trhu EU - Machová, Soňa
Aktuálne dohľadové usporiadanie na finančnom trhu EÚ. Európsky systém orgánov dohľadu. Európska rada pre systémové riziká. Pozitíva súčasného dohľadu. Postavenie európskych dohľadových agentúr. Medzinárodná spolupráca. Význam pokroku na finančných trhoch.