Príjmy fyzických osôb oslobodené od dane - Borza, Michal
Oslobodenie príjmov od dane v súčasnej platnej legislatíve, respektíve významné zmeny počas posledného obdobia, ktoré sa vyskytli v zákone o dani z príjmov.