Smutná diaľničná realita - Morháčová, Jana
Výstavba diaľníc na Slovensku napreduje pomaly. Snahu stavať rýchlejšie brzdia tendre a vraj aj nízke ceny. Stav výstavby diaľníc a rýchlostných ciest na Slovensku.