Vplyv morálky a etiky na ekonomiku vo väzbe na polarizáciu bohatstva - Ivanová, Pavlína
Problémy a ich riešenia, ktoré sú kľúčové pre prežitie spoločnosti a zároveň vytvárajú priestor pre schopnosť reagovať na vonkajšie vplvy prostredia. Rozmer etiky a morálky v rámci globalizácie a vývoja ekonomiky.