Recenzia odbornej publikácie - Zelezník, Juraj
Recenzia učebnice k problematike rozpočtových vzťahov, ktorá podrobne analyzuje systém vnútornej štruktúry rozpočtovej sústavy so zameraním sa na vybrané problémy rozpočtovej teórie, politiky a praxe.