Je synergie cestou ke zvýšení hodnoty podniku? - Koleňák, Jiří
Hodnota podniku. Definovanie trhovej hodnoty. Výnosové metódy stanovenia hodnoty podniku. Synergické podnikanie. Prínosy synergického podnikania pre zmenu hodnoty.