Ako je to s projektovým manažmentom na Slovensku - Vojtek, Juraj
Projektvový manažment ako prostriedok na vykonávanie výrazných zmien. Termín, pod ktorým sa niekedy rozumejú úplne odlišné veci. Základné vlastnosti projektového manažmentu.