Výskum zdravotných rizík súvisiacich s užívaním psychoaktívnych látok - Tekel, Richard
Výskumná štúdia, ktorá sa zameriava na overenie existencie vzťahov medzi rizikami v oblasti celkového zdravia a užívaním psychoaktívnych látok u konkrétnej skupiny mládeže. Teoretické modely objasňujúce vznik a rozvoj závislostí. Stanovenie výskumných hypotéz. Výsledky výskumu.