Čím sa riadiť pri výbere kouča? - Martinovičová, Eva
Uplatňovanie koučingu vo firemnom prostredí. Biznis koučing alebo life koučing. Ako si vybrať správneho kouča pre seba alebo kolegov. Úloha kouča a rozvoj koučovaného. Slovenská asociácia koučov (SAKO) a jej certifikovaní členovia.