Krize jako příležitost i hrozba - Měrtlová, Libuše
Dopady hospodárskej krízy na kraj Vysočina. Počet ekonomických subjektov na Vysočine v r. 2006-2010. Vývoj počtu firiem podľa odvetví v rokoch 2006-2010. Vývoj výroby v spracovateľskom priemysle v regióne Vysočina v r.2006-2010. Vývoj tržieb v priemysle a stavebníctve v regióne Vysočina v r. 2005-2009. Makroekonomické ukazovatele kraja Vysočina v porovnaní s Juhomoravským krajom. Nezamestnanosť a príležitosti trhu práce. Príjmy domácností (2007-2009).