Konvergence evropských ekonomik - Musil, Petr
Ekonomická konvergencia t. j. doháňanie relatívne vyspelých krajín krajinami, ktoré majú nižšiu životnú úroveň. Solowov model ekonomického rastu. Proces dosahovania stáleho stavu v Slowovom modeli. Ekonomická konvergencia v Slowovom modeli. Ekonomická konvergencia v Európe.