Čo je IN a čo OUT v marketingovej komunikácii - Ševčíková, Kamila
Nástroje komunikačného mixu, ktoré treba zvoliť a následne tomu prispôsobiť celú marketingovú komunikáciu. Význam segmentácie trhu a zákazníkov. Propagácia produktov a služieb prostredníctvom internetu. Tradičné a moderné formy marketingu.