Veľtrhy a výstavy ako všestranný nástroj obchodnej a marketingovej stratégie - Hrehová, Danniela
Novovznikajúce ekonomické zmeny, zmeny v dnešnej spoločnosti a zmeny životného štýlu vytvárajú neustály tlak na cestovný ruch. To znamená týmto zmenám prispôsobiť ponuku. Pre cestovné kancelárie z toho vyplýva neustále rozširovať a inovovať svoje produkty a služby v cestovnom ruchu a hľadať čo najúčinnejšie cesty ich prezentácie vo vzťahu k zákazníkovi. Naša pozornosť je upriamená na charakteristiku veľtrhov, ich význam ako nástroja marketingu pre cestovné kancelárie. Vnímanie veľtrhov cestovnými kanceláriami východoslovenského kraja ako integrovanej súčasti im vlastnému marketingového mixu a prezentácia vo vzťahu k zákazníkom.