Výkaz komplexného výsledku a výkaz ziskov a strát podľa IFRS pre malé a stredné podniky 1/10 prezentácia úplného výsledku hospodárenia - Ješš, Michal, 1986-
Výkaz komplexného výsledku a výkaz ziskov a strát poskytujú informácie o výkonnosti účtovnej jednotky za účtovné obdobie. Prezentácia úplného výsledku hospodárenia v samostatnom výkaze komplexného výsledku, vo výkaze ziskov a strát a vo výkaze komplexného výsledku.