Facebook stratégia krok za krokom - Molnárová, Bronislava
Spájanie používateľov sociálnych sietí so svetom okolo nás. Facebook ako centrálny alebo podporný kanál prebiehajúcej kampane. Príklady komunikovania a propagovania produktov na facebooku.