Vybrané aspekty vzťahu etiky a ekonomiky v podnikateľskom vzdelávaní - Velichová, Ľudmila
Prepojenie ekonomiky a podnikania s podnikateľskou etikou a podnikateľskými aktivitami. Potreba vyučovania etiky a úlohy vzdelávacieho systému v oblasti akceptácie princípov podnikateľskej etiky.