Živnostníci a podnikateľské prostredie na Slovensku - Mura, Ladislav, 1979-
Význam malého a stredného podnikania. Počet živnostníkov podľa samosprávnych krajov k 31.12.2008. Členenie živnostníkov podľa hlavnej ekonomickej činnosti v jednotlivých samosprávnych krajoch. Pozitívne faktory podnikateľského prostredia. Negatívne faktory podnikateľského prostredia. Oblasti podnikateľského prostredia, v ktorých živnostníci potrebujú inštitucionálnu a finančnú pomoc.