Výkonnost organizace a teorie chaosu - Tyráček, Petr
Vzťah deterministického chaosu a výkonnosti organizácie. Vysvetlenie teórie deterministického chaosu. Využitie deterministického chaosu v analýze výkonnosti organizácie. Konkrétny príklad použitia uvedenej teórie v konkrétnej organizácii.