Specifika vývoje trhu práce v České republice - Palát, Milan
Vývoj ponuky a dopytu na českom trhu práce. Vývoj nezamestnanosti. Počet nezamestnaných osôb v Českej republike v období 1993-2009. Počet uchádzačov o zamestnanie a pracovných miest (2004-2010). Zmeny v odvetvovej štruktúre ekonomiky. Finančná kríza a recesia. Ako predchádzať nezamestnanosti.