Prečo Čína nemôže a nechce dominovať svetu - Skidelsky, Robert
Čína je dnes druhou najväčšou ekonomikou sveta. Vzostup a budúcnosť čínskej ekonomiky. Zmena, ktorá musí byť spojená s otvorením viacerých sektorov súkromného podnikania a konkurencieschopnosti štátnych podnikov.