Inovácie v programovacích jazykoch Visual Basic 2012, C# 5.0 a C++ - Hanák, Ján
Najnovšie teoretické poznatky a praktické postupy v prezentovaných sférach využitia moderných programovacích prostriedkov a softvérových technológií. Posterová prezentácia.