Strategický management v místním a regionálním rozvoji - Ježek, Jiří
Význam strategického plánovania a strategického manažmentu pre miestny a regionálny rozvoj. Iniciátori miestneho a regionálneho rozvoja. Identifikácia kľúčových aktérov a ich úlohy. Získavanie a analýza informácií. Tvorba stratégie. Princípy strategického plánovania miestneho a regionálneho rozvoja. Implementácia stratégie. Vyhodnocovanie stratégie. Rola aktérov v procese strategického manažmentu miestneho a regionálneho rozvoja.