Riadenie inovácií logistických činností ako významný determinant konkurencieschopnosti podniku - Dzurová, Mária
Teoretický pohľad a praktické aspekty riadenia inovačných procesov ako predpoklad pre získavanie konkurenčnej výhody firmy, regiónu, štátu a Európskej únie ako celku.