Trampoty s dôchodcami alebo: strieborná ekonomika - Hykisch, Anton
Strieborná ekonomika je nové odvetvie so širokou škálou ponuky a špecifickými segmentmi. Možnosti a perspektívy striebornej ekonomiky vo vyspelých krajinách. Porovnanie kúpnej sily dôchodcov vyspelých krajín EÚ so strednou a východnou Európou.