Finančná kríza II. verzus financovanie pohľadávok - Pavelka, Ľuboš, 1962-
Tri cesty na riešenie súčasných dlhových problémov ekonomík (podľa miliardára W. Buffetta) - porušenie prísľubu splatiť dlhy, zvýšenie daní, zinflačnenie záväzkov. Ekonomické dôsledky inflácie podľa P. Samuelsona. Finančná represia, kto ju vytvára. Čo treba robiť pre prežitie firmy v čase finančnej represie.