Progress of the development on Implementation Guide for micro-sized entities applying the IFRS for SMEs - Ješš, Michal, 1986-
Implementácia príručky pre mikropodniky - aplikácia zásad IFRS v oblasti malých a stredných podnikov. Príručka je stále vnútorný pracovný dokument, nie je účtovným štandardom. Mala by byť publikovaná v roku 2013.