Využití benchmarkingu v řízení vysoké školy - Chalupová, Martina
Benchmarking vo vysokom školstve. Typy benchmarkingu. Metodika benchmarkingu. Európsky program benchmarkingu vysokých škôl - ESMU. Projekt "Hodnotenie kvality vysokých škôl".