Odhad výšky licenčných poplatkov pri ochranných známkach - Kardoš, Peter
Ohodnocovanie nehmotného majetku. Práva na označovanie. Licenčné poplatky ako základný kameň ohodnotenia metódou licenčnej analógie. Stanovenie výšky licenčných poplatkov. Modelový príklad.