Municipální úvěry - Jiříček, Petr
Rating niektorých českých miest v roku 2008. Financovanie municipalít pomocou úverov. Prevádzkové, investičné, hypotekárne úvery. Úročenie. Poplatky. Procedúra žiadosti o úver. Podklady pre analýzu bonity. Zaistenie úveru.