Environmental Technologies of Reclamation of Tailings Ponds - Bosák, Martin, 1967-
Odkaliská (kalové nádrže), ich úprava. Nové technológie, stabilizačný materiál. Odkalisko vo Vojanoch, Slovenská republika. Experiment so stabilizačným materiálom. Výsledky, diskusia.