Preferenčné kritériá verejných zdravotných poisťovní pri výbere zmluvných partnerov - Klepáková, Adela
Pohľad na situáciu trhu zdravotnej starostlivosti a na kritériá zdravotných poisťovní pri výbere poskytovateľov zdravotnej starostlivosti na Slovensku. Návrhy na zlepšenie vyplývajúce z uskutočneného prieskumu.