Kvalita zeleninárskej produkcie je zbytočne nízka - Valšíková, Magdaléna
V súčasnosti sa na Slovensku pestuje zelenina na ploche 9400 ha ornej pôdy. Platnosť štandardov kvality, znaky kvality. Vývoj spotreby zeleniny a ovocia.