Uplatňovanie daňového bonusu počas roka - Oravcová, Martina
O daňovom bonuse všeobecne. Uplatnenie daňového bonusu u zamestnancov. Postup zamestnávateľa pri poukázaní daňového bonusu. Zodpovednosť zamestnávateľa. Uplatnenie daňového bonusu v daňovom priznaní. Praktické príklady.