Pestovanie konopy siatej cannabis sativa L-5 ekonomická analýza pestovania konopy siatej - Stričík, Michal, 1969-
Výsledky pestovania konopy siatej na energetické účely. Vstupné podklady vlastných nákladov a kalkulácie ukončené ekonomickou analýzou podľa jednotlivých pracovných operácií.