Porušenie pracovnej disciplíny (závažné a menej závažné) - Toman, Jozef
Pojem závažné a menej závažné porušenie pracovnej disciplíny podľa Zákonníka práce. Vymedzenie skutkových podstát porušenia pracovnej disciplíny v pracovnom poriadku alebo v kolektívnej zmluve. Sankcie za porušenie pracovnej disciplíny. Zákaz výpovede a ochranná doba. Niektoré aspekty výpovede z dôvodu porušenia pracovnej disciplíny. Zákaz okamžitého skončenia pracovného pomeru. Ilustračné príklady.