Stravovanie v praxi - Minková, Ľuboslava
Povinnosť zamestnávateľa zabezpečiť stravovanie svojim zamestnancom podľa paragrafu 152 Zákonníka práce. Posúdenie nároku na stravovanie. Spôsoby zabezpečovania stravovania. Výdavky zamestnávateľa na stravovanie. Stravovanie a zákon o dani z príjmov. Stravovanie a SZČO. Účtovanie príspevkov na stravovanie. Praktické príklady účtovania.