Bezprostredné a vážne ohrozenie života a zdravia zamestnancov v práci - Adamček, Dušan
Účel ochrany práce v prevencii mimoriadnych situácií. Kedy vzniká mimoriadna situácia. Prevencia vzniku bezprostredného a vážneho ohrozenia života a zdravia. Realizácia požiadaviek na zaistenie BOZP. Povinnosti zamestnávateľa pre prípad a v prípade mimoriadnej situácie. Povinná spolupráca zamestnávateľov. Čo robiť po vzniku mimoriadnej situácie. Spolupráca zamestnávateľa a zamestnancov. Zodpovednosť za škodu.