Ozveny Samošky
V prílohe Ozveny Samošky autori Jozef Brezovsky a Veronika Mišíková podávajú informácie o prvom žilinskom kongrese Samoška, ktorý sa zaoberal otázkami zákazníkov, predajcov, hygienou predaja, riadením zásob, usporiadaním tovaru v predajni, vzhľadom predajní, category managementom.