Pre deti to najlepšie hlavne v strave - Mišíková, Veronika
Vysoká kvalita, prijateľná cena, praktické balenie a dôraz na zdravotné aspekty - tak by sa dali zhrnúť súčasné trendy v kategórii potravinových a nepotravinových výrobkov určených pre deti.