Postupy účtovania v PÚ s komentárom - Hudecová, Ivana
Opatrenie MF SR č. 23054/2002-92 z 16. decembra 2002, ktorým sa ustanovujú podrobnosti o postupoch účtovania a rámcovej účtovnej osnove pre podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva, v znení ďalších opatrení ... až po opatrenie č. MF/27262/2011-74.