Ako sa zmení čistá mzda zamestnanca s nadštandardnými príjmami a vybraného ústavného činiteľa od roku 2013 - Ihnatišinová, Denisa, 1983-
Návrh zvýšenia sadzby dane z príjmov zamestnancov s nadštandardnými príjmami a vybraných ústavných činiteľov. Progresívne zdaňovanie nadštandardných príjmov. Zavedenie osobitnej sadzby dane pre vybraných ústavných činiteľov. Praktické príklady.