Systém financovania materských škôl v SR - Neupauerová, Zuzana
Dňom 1. januára 2011 nadobudlo účinnosť nariadenie vlády SR č. 531/2010 Z. z., ktorým sa mení nariadenie vlády SR č. 668/2004 Z. z. o rozdeľovaní výnosu dane z príjmov územnej samospráve v znení neskorších predpisov.