Home Office alebo práca v pyžame rovno z obývačky - Skorková, Zuzana, 1979-
Pojem Home Office. Prínosy pre zamestnanca. Výhody pre zamestnávateľa. Home Office je jedným z najobľúbenejších benefitov v súčasnosti.