Prechod na euro ako komunikačná príležitosť bánk - Smolková, Marína
Východisková situácia - zavádzanie eura na Slovensku. Harmonogram zavádzania eura na Slovensku. Banky - informovanie verejnosti. Hodnotenie využitia zavádzania eura ako komunikačnej príležitosti bánk vo vzťahu k medializácii.