Methods of career planning and their association with concept of succession - Klupáková, Hana
Charakteristika rôznych metód plánovania kariéry. Výhody a nevýhody použitia jednotlivých metód plánovania kariéry v podniku. Riadenie ľudských zdrojov, rozvoj a vzdelávanie zamestnancov.