Priestorové aspekty vzťahov jednotlivcov s územím v geomarketingu - Kita, Jaroslav
Geomarketing - vymedzenie základných pojmov. Vzťahy jednotlivcov s územím. Prístup k skúmaniu priestoru - z hľadiska života jednotlivca, z hľadiska komunikácie, z hľadiska priestoru a správania.